1

مشکلات نسخه پیچی الکترونیک در داروخانه‌ها

به گزاش روابط عمومی انجمن داروسازان تهران، به نقل  از مهر، دکتر محمدرضا دری، اظهار داشت: همان طور که بابت ارائه خدمات در دفاتر پیشخوان و خدمات الکترونیک، هزینه دریافت می‌شود، خواسته ما هم این است که هزینه‌های نسخه نویسی الکترونیک در داروخانه‌ها محاسبه شود.

وی با انتقاد از اینکه در تصمیم گیری برای اجرایی شدن نسخه الکترونیک در داروخانه از انجمن داروسازان نظر خواهی نشده است، افزود: ما معتقدیم این طرح بدون کار کارشناسی آغاز شده است. در حالی که باید نظرات ما را بخواهند و بشنوند.

دکتر دری با طرح این سوال که نحوه محاسبه و پرداخت هزینه های اجرایی نسخه الکترونیک در داروخانه ها  باید مشخص شود، گفت: باید هزینه‌های نسخه خوانی الکترونیک در داروخانه‌ها مشخص شود و اینکه چه کسی پرداخت می‌کند.

دبیر انجمن داروسازان تهران ادامه داد: متأسفانه نگاه بیمه‌ها در نسخه نویسی الکترونیک، از بالا به پایین است. چرا که، وقتی صحبت از اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک بود، بیمه‌ها مدعی بودند که نیروی متخصص لازم است.

وی در واکنش به ادعای بیمه‌ها برای حذف دفترچه‌های کاغذی و صرفه جویی که صورت گرفته است، گفت: اتفاقاً در داروخانه باید به ازای هر نسخه الکترونیک، دو برگه A4 هزینه کنیم. ضمن اینکه نیاز به اینترنت پر سرعت داریم و همه این موارد مستلزم هزینه است، که بیمه‌ها این هزینه را ندیده‌اند و معلوم نیست که ما باید این هزینه‌ها را از چه کسی بگیریم.

دکتر دری افزود: ما معتقدیم با نسخه الکترونیک نه تنها در وقت مردم صرفه جویی نمی‌شود؛ که بر عکس، اگر با نسخه کاغذی ۵ دقیقه وقت تلف می‌شد، با نسخه خوانی الکترونیک، این مدت ۳ برابر شده و حداقل ۱۰ تا ۱۵ دقیقه از وقت مردم برای نسخه خوانی گرفته می‌شود.

دبیر انجمن داروسازان تهران، با تاکید بر هزینه بر بودن طرح نسخه نویسی الکترونیک در داروخانه‌ها، گفت: بیمه‌ها در این ماجرا هوشیارانه عمل کرده و همه مشکلات را متوجه داروخانه‌ها ساخته است.

وی ادامه داد: قطعاً اجرای عجولانه این طرح باعث سرگردانی بیماران می‌شود و داروخانه‌ها را با مشکل مواجه می‌کند. لذا، ما انتظار داریم تا زمانی که محل پرداخت هزینه‌های این طرح مشخص نشده است، آن را متوقف کنیم.